Sukses ing College

Sukses ing College

Sukses ing College Saran Kanggo Siswa lan Tuwane

Hot

Wednesday, December 27, 2017

Sukses ing College: Saran Kanggo Siswa lan Tuwane

December 27, 2017 0

Miwiti taun kapindho ing College sampeyan bisa uga seneng banget lan ora bisa nyenengake. Iku wektu khusus ing urip sampeyan, nanging antisipasi bisa nimbulaké rasa wedi. College ora kudu stress. Ngerti luwih akeh babagan kuliah bisa mbantu ngatasi masalah sing ana gegayutan karo kuliah. Sambungake kanggo bantuan nyetel kanggo urip kuliah.

Nggawa botol banyu menyang sekolah karo sampeyan. Tetep dihidrasi yaiku apa sing kudu dilakoni sedina dawa. Iki luwih bener yen sampeyan duwe kelas bali-kanggo-bali. Ngombe banyu uga bakal tetep fokus. Umpan balik banyu sing gampang diakses saiki wis gampang ngombe botol banyu.

Aja ngenteni nganti menit pungkasan kanggo nglamar beasiswa lan mbayar dhuwit kanggo kuliah. Wektu liyane sampeyan nyawisake kanggo njupuk pendanaan kanggo College, kurang dhuwit sampeyan kudu borrow. Jadwal wates wektu lan kerja keras ing pengiriman.

Bebarengan karo beban kursus sing dibutuhake, priksa manawa sampeyan nambah sawetara kegiatan ekstrakurikuler. Partisipasi sing konsisten lan pinter ing aktivitas sing bermanfaat bakal mbantu sampeyan dadi wong sing luwih apik. Iku uga katon apik kanggo calon pengusaha. Nanging aja nganti akeh sing gelem nandhang sangsara.

Nalika teka kanggo nggayuh College, ana akeh faktor sing duweni pengaruh. Ing kasunyatan, malah pilihan sampeyan bisa nggawe prabédan. Tinimbang nyedaki kelas lan njupuk kursi ing mburi kamar, katon munggah ing wektu lan nab munggah kursi. Iki ngidini sampeyan krungu kabeh ngandika lan cetha ndeleng layar whiteboard utawa proyektor.

Numpak bus menyang kampus. Kanthi wekdal ingkang tepat, sampeyan saged mbiyantu nalika ngelajengaken sekolah. Sampeyan ora kudu nemokake panggonan kanggo nyetel salah siji. Yen sampeyan pengin nyetir mobil sampeyan dhewe, ngarepake mbayar pass parkir. Sampeyan bisa nganggep nggunakake transportasi umum minangka mode transportasi energi sing efisien kanggo kontribusi sampeyan menyang donya "ijo".

Coba nggawa mobil dhewe yen sampeyan arep metu saka kuliah ing negara, sampeyan bisa njaluk asuransi mobil dhuwit murah supaya sampeyan ora mbuwang dhuwit sing akeh. Ing kutha-kutha akeh banget, sampeyan bisa uga nemokake panggonan parkir gratis. Biaya mobil lan panggonan parkir bisa dadi dhuwur banget kanggo mahasiswa.

Yen sampeyan pengin nyegah "freshman 15", aja mangan panganan sing akeh banget. Aja kaya panganan cemilan lan panganan sing diproses. Nanging, milih woh-wohan seger lan sayuran garing minangka alternatif cemilan gedhe. Supaya diet protein sing dhuwur banget amarga iki ora seimbang lan bisa nyebabake masalah kesehatan.

Nyimpen dhuwit menyang buku kanthi nunggu tuku buku nganti kelas diwiwiti. Sampeyan uga ora perlu sawetara buku. Iki asring kasus karo kursus online. Kaping pirang-pirang, studi online lan kuliah bisa mbantu sampeyan kelas.

Pilih kelas sing nantang lan narik kawigaten tinimbang wong sing mikir banget gampang. Sampeyan bisa banget diganjar kanthi nahan awak. Sampeyan bisa sinau lan entuk luwih akeh saka kelas sing luwih angel. Sampeyan bisa uga ketemu wong sing bisa mbantu karier sawise lulus.

Sinau saben dina, yen bisa. Ana akeh gangguan ing kuliah, nanging sampeyan bisa nemokake wektu sampeyan kudu! Nyingkirake wektu tartamtu kanggo sinau. Yen sampeyan yakin yen pangertene babagan subjek, sampeyan kudu nggunakake wektu kasebut kanggo sinau. Pakaryan cerdas iki bakal mbantu sampeyan tetep fokus nalika kagiyatan sampeyan luwih abot ing karir kuliah maneh.

Siapake ndhaftar kanggo kelas sampeyan kanthi cepet supaya sampeyan bisa entuk kursus sing dibutuhake. Sampeyan ora bisa dadi kelas sing perlu yen sampeyan sijine. Sanalika sampeyan wis narik kawigaten ing kelas tartamtu, mlebu!

Yen seneng ngombe kopi, aja nganti tuku kopi saben esuk. Iku mung biaya banget. Invest ing pabrik kopi. Iku ora kaya sedhep Starbucks, nanging bakal ngirit sampeyan ton. Sampeyan bisa tuku mesin sing apik banget kanggo rega terjangkau yen sampeyan katon watara.

Apa luwih saka njupuk pilihan kanggo ngembangake cakrawala sampeyan. Coba liyane ing kampus sing bisa narik minat sampeyan. Kanggo mbantu sampeyan milih utama, gabung ing macem-macem klub. Mesthine yen kuliah sampeyan duwe akeh kegiatan sing dilakoni saben dina. Nyetel metu kanggo nyoba siji bab anyar sing durung rampung sadurunge.

Persahabatan sing penting banget lan bermanfaat ing kuliah. Nggawe kanca bisa gampang kaya ngatonake awal ing kelas. Iki ngijini sampeyan nuntun wong sing ilang. Iki ngeculake es lan nggawe obrolan apik.

Yen kamar asrama ana ing mangsa ngarep, pek lampu. Asamé bisa banget cramped, lan clutter njupuk cepet kanthi cepet. Gawe dhaptar dhasar lan adhine nalika dolanan kanggo kamar sampeyan. Goleki pilihan panyimpenan lan papan, uga desain sing kompak.

Delengen wong sing ana ing kahanan sing padha nalika nerangake babagan kuliah. Yen sampeyan ana ing antarane para pekerja keras liyane, sampeyan uga bakal bisa kerja keras. Sampeyan lan kanca-kanca isih bisa seneng-seneng. Delengen wong sing duwe keseimbangan sing sehat ing urip.

Delengen sawetara wong ing kelas. Aja ngerteni babagan ngerteni wong ora ngerti; nggawe kontak bisa mbiyantu kanthi akeh cara. Yen sampeyan kanca karo kanca sekelas, sampeyan bisa uga bisa menehi cathetan yen sampeyan wis kelas ora kejawab. Sampeyan uga bisa njaluk partner sinau liyane kanggo ujian ing kelas kasebut.

Aja njaluk kertu kredit ing kuliah. Kertu kredit siswa biasane duwe tingkat kapentingan sing dhuwur lan bisa nyebabake sampeyan ngembangake kabiasaan kredit sing mlarat sadurunge sampeyan merdika. Sampeyan ora pengin ninggalake sekolah amarga akeh dhuwit; sampeyan bakal duwe cukup utang ing wangun pinjaman.

Amarga saiki sampeyan nganggo senjata tip sing ana ing ndhuwur, sampeyan saiki ora bakal wedi arep sekolah. Sikap lan perencanaan sing bener bisa mbantu sapa sing sukses ing kuliah. Gunakake saran iki lan sampeyan bisa uga metu kanthi honors! Sukses ing jangkah!
Read More